Αποθέωση για τον Ζοσέ Σα στο twitter του Γιουρόπα Λιγκ

Ο επίσημος λογαριασμός του Γιουρόπα Λιγκ στο twitter αποθεώνει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για την διπλή απόκρουση στο πέναλτι του εκτός εδρας αγώνα με την Μπέτις. Στις τρεις κορυφαίες αποκρούσεις της διοργάνωσης η επέμβαση του Πορτογάλου πορτιέρε

Ο Ζοσέ Σα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αφιερώματος που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του Γιουρόπα Λιγκ στο twitter, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έχει περίοπτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες αποκρούσεις στην διοργάνωση. Για την ακρίβεια η διπλή επέμβαση στο πέναλτι στο εκτός έδρας ματς με την Μπέτις επιλέχθηκε ως μια από τις τρεις καλύτερες στην φάση των ομίλων το Γιουρόπα Λιγκ. Οι άλλες δύο φάσεις «ανήκουν» στον Λένο και τον Οτσόα.

Στην σχετική ανάρτηση υπάρχει βίντεο με τις καλύτερες αποκρούσεις στην διάρκεια της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η διπλή απόκρουση του ερυθρόλευκου γκολκίπερ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπέτις.

Ο Σα είχε κάνει διπλή απόκρουση στο πέναλτι που κέρδισαν οι Ισπανοί και η συγκεκριμένη απόκρουση χαρακτηρίζεται από την διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, ως η καλύτερη της πέμπτης αγωνιστικής της διοργάνωσης και ως μια από τις καλύτερες της φάσης των ομίλων και όπως προαναφέραμε μέσα στις τρεις κορυφαίες της διοργάνωσης μέχρι στιγμής.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της ομάδας του λιμανιού είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπέτις, αν και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε τελικά σ’ εκείνο το παιχνίδι με 1-0. Ωστόσο οι πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν την θριαμβευτική πρόκριση με την μεγάλη νίκη τους επί της Μίλαν με 3-1, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1083297689222242304

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από