Στους -5 την ώρα του αγώνα!

Ο Ολυμπιακός βρήκε παγωνιά στο Κίεβο, συνθήκες Μόσχας και Χάρκοβο την ώρα του αγώνα με την Ντιναμό.

Την χρονιά που ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έπαιξε στο ΟΥΕΦΑ και έφτασε πολύ κοντά στους 8 της διοργάνωσης χρειάστηκε να παίξει σε Μόσχα και Χάρκοβο απέναντι σε Ρούμπιν Καζάν και Μέταλιστ αντίστοιχα. Και στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -14 βαθμούς στην Μόσχα και τους -9 στο Χάρκοβο!

Έτσι και τώρα που οι Πειραιώτες είναι στο Κίεβο θα συναντήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ειδικά την ώρα του αγώνα. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε το ματς στις 10 το βράδυ και η αλήθεια είναι πως είναι ένα θέμα αυτό καθώς κάλλιστα θα μπορούσαν να παίξουν δύο ώρες νωρίτερα με καλύτερη θερμοκρασία. Την ώρα του αγώνα προβλέπεται πως η θερμοκρασία θα έχει πέσει πέντε βαθμούς κάτω από το μηδέν με την υγρασία μάλιστα να δημιουργεί καταστάσεις σαν να είναι -12!

Η αποστολή του Ολυμπιακού πάντως φτάνοντας στο Κίεβο βρήκε μεν παγωνιά αλλά όχι θερμοκρασία υπό του μηδενός. Βεβαίως και οι 4 βαθμοί που συνάντησε νωρίς το απόγευμα φτάνοντας στο Κίεβο με το κρύο να είναι τσουχτερό δεν ήταν και η καλύτερη κατάσταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από