«Χαμός» στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν: Προηγήθηκε 2-0 η Ρεν, μείωσε ο Λο Σέλσο! (vids)

Οι Γάλλοι με γκολ στο 22’ και 30’ προηγήθηκαν με 2-0, με τους Ανδαλουσιάνους να μειώνουν στο 41’ με τον Λο Σέλσο - Ολα ανοιχτά για την πρόκριση, καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 3-3.

Με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο η Ρεν προηγήθηκε της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με 2-0, για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 41’ με τον Λο Σέλσο.

Στο 22’ ο Γκρένιερ εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει η γαλλική ομάδα, ο Μπενσεμπαϊνί πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και έκανε το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα η Ρεν πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Χουνού. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Σαρ έκανε το σουτ από πλάγια θέση, ο Χουνού μπήκε στην πορεία της μπάλας και «εκτέλεσε» από κοντά τον Ρομπλς για το 2-0.

Στο 41’ η Μπέτις μείωσε σε 2-1 και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Κανάλες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λο Σέλσο με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της γαλλικής ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει 3-3.

Δείτε το 0-1:

Το 0-2:

Και το 2-1:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από