Χαμός στο Μπακού: Τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά και 4-1 η Τσέλσι! (vids)

Οι Μπλε με γκολ των Πέδρο και Αζάρ προηγήθηκαν με 3-0 της Αρσεναλ, ο Ιγουόμπι στο 69’ μείωσε σε 3-1, αλλά ο Αζάρ στο 72’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των Κανονιέρηδων.

Αγκαλιά με το τρόπαιο του Europa League είναι η Τσέλσι, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να προηγείται πλέον με 4-1 της Αρσεναλ στον τελικό που διεξάγεται στο Μπακού.

Στο 49’ ο Εμερσον έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ολιβιέ Ζιρού με μία εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Τσεχ.

Στο 60’ ο Αζάρ έκανε το γύρισμα στον Πέδρο και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με πλασέ στη κίνηση νίκησε τον Πέτρ Τσεχ για το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ιταλού τεχνικού πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Αζάρ. Ο Μέιτλαντ-Νάιλς ανέτρεψε τον Ζιρού και ο ρέφερι έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Βέλγος σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε απέναντι στον Τσεχ και έκανε το 3-0 για τους Μπλε.

Στο 69′ η Αρσεναλ μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Ιγουόμπι. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός με ένα τρομερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κέπα και έβαλε ξανά στο… κόλπο τους Κανονιέρηδες.

Στο 72’, ωστόσο, ο Αζάρ έκανε το 4-1 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Αρσεναλ. Ο Βέλγος συνδυάστηκε άψογα με τον Ζιρού, ο Γάλλος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο σούπερ σταρ των Μπλε με πλασέ νίκησε τον Τσεχ.

Δείτε το 2-0:

Το 3-0:

Το 3-1:

Το 4-1:

Θυμηθείτε το 1-0:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από