Γκρέιφ: «Μας περιμένει μια κόλαση στην Τούμπα»

Ο Ντομινίκ Γκρέιφ γνωρίζει καλά ότι η ρεβάνς της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα είναι δύσκολη.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε νικήσει με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων στη Σλοβακία. Ο Δικέφαλος θέλει να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας και οι Σλοβάκοι γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (29/8).

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σλοβακίας, ο τερματοφύλακας της Σλόβαν, Ντόμινικ Γκρέιφ, παραδέχθηκε πως το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού δεν μπορεί να εφησυχάσει την ομάδα του, καθώς τους περιμένει μια κόλαση στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων είπε: «Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως μας περιμένει μια… κόλαση στην Ελλάδα. Και αυτό αφορά τόσο τους παίκτες όσο και τους οπαδούς των αντιπάλων. Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο. Σίγουρα το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού είναι κακό για τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί».

Σε ερώτηση για το αν τους υποτίμησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απάντησε: «Είναι πιθανό να μην μας πήραν εντελώς σοβαρά και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν να φέρουν στα μέτρα τους το παιχνίδι και αναμένουμε διαφορετική εικόνα από εκείνους».

Όσο για το αν η Σλόβαν πιστεύει στην υπόθεση πρόκριση, σημείωσε: «Φυσικά, αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα τα είχαμε καταφέρει στο πρώτο παιχνίδι. Δεν πάμε με το σκεπτικό της παιδικής χαράς. Το 1-0 μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ωστόσο, είναι σαφές πως θα είναι δύσκολο. Ενδεχομένως να είμαστε 90 λεπτά ή μπορεί και παραπάνω μακριά από την πρόκριση. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και θα δούμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από