Σέλτικ – Χάμιλτον 5-1

Η Σέλτικ επικράτησε εύκολα 5-1 της Χάμιλτον στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Σκωτίας, με τον Βασίλη Μπάρκα να μην πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, καθώς έμεινε στον πάγκο.

Η Σέλτικ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Σκωτίας, διαλύοντας εντός έδρας 5-1 τη Χάμιλτον με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εντουάρ που έκανε χατ-τρικ. Ωστόσο, ο Βασίλης Μπάρκας δεν αγωνίστηκε, μένοντας στον πάγκο σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα, κι έτσι ο Νιλ Λένον επέλεξε για βασικό τον Σκοτ Μπέιν.

Οι «κέλτες» ξεκίνησαν φουριόζοι τη νέα σεζόν και στην πρεμιέρα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν της Χάμιλτον στο «Σέλτικ Παρκ».

Ο Τέιλορ συνεργάστηκε ωραία με τον Εντουάρ κι ο δεύτερος άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό. Ο Τέιλορ ήταν ξανά δημιουργός και στο 31ο λεπτό, όταν σέντραρε από τα αριστερά και ο Φριμπόνγκ αυτή τη φορά πλάσαρε για το 2-0.

Λίγο αργότερα, η Χάμιλτον αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με τον Μάρτιν στο 34ο λεπτό.

Οι Πρωταθλητές Σκωτίας δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα.

Στο 49ο λεπτό ο Εντουάρ με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 53ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κλιμάλα στο 90ό λεπτό.

Δείτε παρακάτω τα γκολ του αγώνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από