Στον Απόλλων Λεμεσού ο Λάρσον (pic)

Ο Σουηδός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, με τα χρώματα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Απόλλων Λεμεσού συνεχίζει να ενισχύεται για μία καλή πορεία εντός και εκτός Κύπρου. Μάλιστα, το νέο του απόκτημα είναι γνωστός στα ελληνικά γήπεδα, καθώς αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στον Άρη. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Λάρσον.

Ο Σουηδός εξτρέμ είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του κυπριακού συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους. Ο 33χρονος αλλάζει για έκτη φορά χώρα στην καριέρα του, ενώ είναι εκτός Σουηδίας από το 2013. Ακόμα, θα φοράει τον αριθμό «6» στην πλάτη του.

Με τον Άρη μπορεί να έπαιξε για 1,5 χρόνο, ωστόσο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Συγκεκριμένα, σε 49 συμμετοχές, σημείωσε επτά γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ ενώ, παράλληλα, είναι πέντε φορές διεθνής με την Σουηδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού μεσοεπιθετικού Ντάνιελ Λάρσον για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε αριθμό φανέλας το 6. Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από