Βασικοί οι Έλληνες, ήττα-σοκ για την Αλάνιασπορ

Μπακασέτας, Σιώπης, Τζαβέλλας έπαιξαν βασικοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Αλάνιασπορ από την ουραγό Ντενιζλίσπορ, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η Αλάνιασπορ είχε στη σύνθεσή της από το ξεκίνημα τρεις Έλληνες: Γιώργο Τζαβέλλα, Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα. Ο μεν Σιώπης έγινε αλλαγή στο 72′ δίνοντας τη θέση του στον Μουσταφά Πεκτεμέκ, ο δε Μπακασέτας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 51’ για αντικανονικό μαρκάρισμα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 9ο μόλις λεπτό ο Ούγκο Ρονταγιέγκα, με τη Ντενιζλίσπορ να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ράντοσλαβ Μουράφσκι με δεύτερη κίτρινη στο 71’. Ήταν μόλις η δεύτερη φετινή επιτυχία για τους γηπεδούχους που παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 9 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Η Αλάνιασπορ έμεινε μεν στην κορυφή της βαθμολογίας – με 26 βαθμούς έπειτα από 13 αγώνες – ωστόσο έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις Γαλατάσαραϊ (23 βαθμοί σε 12 αγώνες), Φενέρμπαχτσε (23 βαθμοί σε 13 αγώνες), Γκαζιαντέπ και Χατάισπορ (από 21 βαθμούς σε 12 αγώνες).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από