Αζάρ : Ανακηρύχθηκε κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής του 2017

Ο Εντέν Αζάρ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής για το 2017, για τα κατορθώματα του με την Τσέλσι αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας του. Δεύτερος ο Ντε Μπρόινε, τρίτος ο Λουκάκου.

Ως ο κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής για το 2017 ψηφίστηκε ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα τόσο με τη φανέλα της Τσέλσι όσο και με εκείνη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο 27χρονος εξτρέμ οδήγησε τους Λονδρέζους στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2016-17, όντας ένας από τους πιο καταλυτικούς παίκτες αυτής της επιτυχίας με 16 γκολ σε 36 συμμετοχές. Παράλληλα, ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής Βελγίου, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στα προκριματικά και εξασφάλισε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο νικητής των δύο προηγούμενων ετών, Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι, τρίτος ο Ρομέλου Λουκάκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέταρτος ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι.

Θυμηθείτε μερικά από τα κατορθώματα του Αζάρ την περασμένη σεζόν:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από