Ο τούρκικος Τύπος αποθεώνει τον Πέλκα (vids, pics)

Ο Δημήτρης Πέλκας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Φενέρ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Τραμπζονσπόρ και οι Τούρκοι υποκλίθηκαν στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Δημήτρης Πέλκας πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και την οδηγεί προς τον τίτλο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό μάλιστα να είναι αυτός που έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.

Ο Πέλκας λοιπόν σκόραρε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Τάσου Μπακασέτα το 5ο γκολ στο πρωτάθλημα. Ένα υπέροχο τέρμα μετά από πολύ όμορφη ατομική ενέργεια που έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, με τους Τούρκους να υποκλίνονται στο ταλέντο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή τη νίκη η Φενέρ ανέβηκε και πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από την πρώτη Γαλατάσαραϊ, με τον Πέλκα να είναι καταλυτικός και από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Φενέρ τη φετινή σεζόν. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Πέλκα ο τούρκικος Τύπος τον αποθέωσε με διθυραμβικά σχόλια, ενώ το γκολ του έγινε πρωτοσέλιδο.

Δείτε το γκολ του Πέλκα, αλλά και τα πρωτοσέλιδα στην Τουρκία για εκεινον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από