Σκληρή απόφαση για Ομάρ Ελαμπντελαουί από τη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι, παρότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στις προπονήσεις 6 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι, προχώρησε σε μια σκληρή απόφαση για τον Νορβηγό

O Ομάρ Ελαμπντελαουί ταλαιπωρήθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο μάτι του. Ο Νορβηγός αμυντικός που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, χτύπησε με πυροτεχνήματα την ημέρα των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Μετά από απουσία 6 μηνών από τις προπονήσεις της τουρκικής ομάδας και αρκετή ταλαιπωρία για να γλιτώσει μέσω επέμβασης να μη χάσει το μάτι του, ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων επέστρεψε στις προπονήσεις της «τσιμ μπομ» και σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό.

Ωστόσο, παρότι προπονείται κανονικά και είναι πλέον στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, αναμένεται να μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι σε περίπου 6 μήνες προκειμένου να έχει αναρρώσει πλήρως, για αυτό και η Γαλατά πήρε μια σκληρή απόφαση σχετικά με τον Ομάρ.

Συγκεκριμένα, στην Τουρκία οι ομάδες μπορούν να έχουν στο σύνολο 14 ξένους παίκτες, για αυτό και κάποιος έπρεπε να «κοπεί» από τον Τερίμ, αφού η απόκτηση των Βαν Άανχολτ, Σιτσαλντάου και του Μποέι γέμισε το ρόστερ με ξένους. Ο Τούρκος προπονητής λοιπόν πήρε τη δύσκολη απόφαση να αφήσει εκτός τον Ομάρ, όχι επειδή δεν τον υπολογίζει, αλλά διότι δεν ξέρει πότε θα μπορεί να τον υπολογίσει. Και με δεδομένο πως θα λείπει από τα παιχνίδια για κάποιους μήνες ακόμα τον άφησε εκτός λίστας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από