Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1: Πρόκριση με την υπογραφή του Βλάχοβιτς και τώρα… Φιορεντίνα

Η ατομική ενέργεια του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 88' οδήγησε στο αυτογκόλ του Ρουάν και στη νίκη 2-1 της Γιουβέντους επί της μαχητικής Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου. Με την Φιορεντίνα στους «4» η Γιουβέντους.

Tα έφερε έτσι η ποδοσφαιρική μοίρα να συμβεί με αυτόν πρωταγωνιστή. Το νέο αστέρι της Γιούβε Ντούσαν Βλάχοβιτς πήρε την μπάλα στο 88′ έκανε την ωραία ατομική ενέργεια η οποία έφερε το αυτογκολ του Ρουάν, χαρίζοντας την πρόκριση για την Γιουβέντους στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις στο 3′ ο Πάουλο Ντιμπάλα με ωραίο βολέ άνοιξε το σκορ, όμως ο Χαμέντ Τραορέ στο 24′ με φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βλάχοβιτς είχε τετ α τετ, ο Τζιανλούκα Σκαμάκα κι αυτός μια καλή στιγμή, όπως και ο Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ήταν πολύ δραστήριος από την αριστερή πλευρά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός, με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Σκαμάκα είχε δύο καλές κεφαλιές (η μία από σέντρα του Κυριακόπουλου), ενώ οι γηπεδούχοι τα πήγαν ακόμα καλύτερα. Ο Γουένστον Μακένι είχε δοκάρι, ο Άλβαρο Μοράτα χαμένο τετ α τετ και στο 73′ έχασαν και μία απίθανη τριπλή ευκαιρία.

Όλα αυτά μέχρι το 88′ όταν ο Βλάχοβιτς πήρε την κατάσταση στα πόδια του για τελευταία φορά και προκάλεσε το αυτογκόλ της πρόκρισης, κλείνοντας ραντεβού για τα ημιτελικά εκεί όπου τον περιμένει η πρωήν ομαδα του…

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από