Καέν – Παρί σεν Ζερμέν 1-3

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παρί επί της Καέν (3-1) συμβάλλοντας τα μέγιστα για να βρεθούν οι Παριζιάνοι στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Η Καέν φιλοξένησε την Παρί σεν Ζερμέν στο Μισέλ ντ’ Ορνανό, σε μια μονή αναμέτρηση με έπαθλο μια θέση στον Τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου βρίσκεται από χτες ήδη η Λε Ερμπιέ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση, έψαξαν το γκολ με τους Καβάνι (13’) και Ντι Μαρία (17’) και τελικά το πέτυχαν με δράστη τον Μπαπέ στο 25’. Από το μισάωρο και μετά η Καέν ανέβασε στροφές, απείλησε με τον Σαντινί και τελικά κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλη με γκολ του Ντιομαντέ στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί ήταν καλύτερη, έφτιαξε φάσεις με τους Ντι Μαρία (56’) και Μαρκίνιος (80’), είδε να τη ακυρώνεται γκολ του Καβάνι στο 48’ ως οφσάιντ αλλά τελικά ο Ουρουγουανός μετά από ασίστ του Μπαπέ έκανε το 2-1 στο 81’ και λύτρωσε τους Παριζιάνους.

Η Καέν όπως ήταν λογικό βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, έμεινε και με 10 παίκτες στο 90’ μετά από απευθείας κόκκινη που πήρε ο Ντιομαντέ για βίαιο μαρκάρισμα και κάπως έτσι ο Ενκουνκού βρήκε την ευκαιρία να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης κάνοντας το 3-1 στο 90+5’.

Кан – ПСЖ. Обзор матча. Франция. Кубок Франции 2017/18. Полуфинал. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από