Κοπεγχάγη : Κοιτάζει Μέγερι

Ενδιαφέρον για τον Μπάλας Μέγερι φαίνεται πως έχει εκφράσει η Κοπεγχάγη, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Η Κοπεγχάγη έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Μπάλας Μέγερι, όπως αναφέρει δημοσίευμα γερμανικού μέσου ενημέρωσης. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από την Γκρόιτερ Φιρτ και αναζητάει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος γκολκίπερ ενώ ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός στη γερμανική ομάδα αγωνιζόμενος σε 11 παιχνίδια, στη συνέχεια έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Ο λόγος ήταν ένας τραυματισμός στον ώμο, ωστόσο όταν επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή του, δεν αγωνίστηκε ξανά. Μάλιστα, σε ορισμένα παιχνίδια βρισκόταν στη δεύτερη ομάδα της Γκρόιτερ Φιρτ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θέλει να ξαναβρεί τη φόρμα του και η Κοπεγχάγη θεωρείται μια ομάδα στα μέτρα του. Να αναφέρουμε πως εκεί βρίσκονται δύο παίκτες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τους Ζέκα και Όλσεν, που έχουν φορέσει τη φανέλα των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Το συμβόλαιο του Μέγερι λήγει τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, μιας και δεν υπάρχουν πιθανότητες ανανέωσης με την Γκρόιτερ Φιρτ.

https://twitter.com/FCK_RYGTER/status/998935630733365248

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από