Σόκαρε την Ελσίνκι στις καθυστερήσεις η Βάασα (3-2)

Άσχημο αποτέλεσμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με σκορ 3-2.

«Σοκ» στο 95΄ για την Ελσίνκι, που ηττήθηκε 3-2 από τη VPS στη Βάασα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ του φινλανδικού πρωταθλήματος, και είδε τη διαφορά της στην κορυφή της κατάταξης να μειώνεται κατά το ήμισυ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του ματς και βρέθηκε πολύ γρήγορα να χάνει 2-0, από γκολ του Μπασκίροφ μόλις στο 2ο λεπτό και του Μάικλ στο 14΄.

Οι πρωταθλητές συνήλθαν στη συνέχεια, μείωσαν στο 40΄ με τον Μπαντέ, για να ισοφαρίσει στο 77΄ ο Ραντούλοβιτς, που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Ομως, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάικλ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, υποχρέωσε την Ελσίνκι στην πρώτη ήττα της στα πλέι-οφ και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, επιτρέποντας στην -δεύτερη- Κουόπιο να μειώσει σε τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή.

Ο Τόνι Κόσκελα χρησιμοποίησε τους Οστ, Ντα Γκράτσα, Τοΐβιο, Τένιο, Ολίλα (46΄ Σοϊρι), Κανελλόπουλος (70΄ Ρόγκιτς), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν, Μπαντέ, Χοστίκα (87΄ Χετεμάι), Ολουσάνια (46΄ Ραντούλοβιτς).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από