Τα επιτεύγματα του Κασάμι με τη Σιόν (vid)

Ο Παϊτίμ Κασάμι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα της Σιόν και ήταν ένας από τους κορυφαίους της ελβετικής ομάδας.

O Παϊτίμ Κασάμι τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο ελβετικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Σιόν και κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό πραγματοποιώντας μια σπουδαία χρονιά. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ακρογωνιαίος λίθος της πορείας της ελβετικής ομάδας, η οποία όμως κινήθηκε σε ρηχά νερά τερματίζοντας στην έκτη θέση.

Ο ίδιος ο Κασάμι όμως ήταν εξαιρετικός και σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους της σεζόν. Έτσι ο Ελβετός κατάφερε να «φτιάξει» ξανά το όνομά του κι ανάγκασε ομάδες από την Ιταλία, αλλά και τη Γαλλία να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Ο 25χρονος πρώην κεντρικός μέσος των ερυθρόλευκων αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Σιόν και πέτυχε 6 τέρματα, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, μερικές εκ των οποίων πραγματικά εντυπωσιακές. Ο Κασάμι ανέβασε το βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του στο ελβετικό πρωτάθλημα στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα: «Τα highlights μου από τη σεζόν 2017-18 με τη Σιόν».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από