Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έσπασε για πρώτη φορά στην ιστορία της το «φράγμα» των 20.000 εισιτηρίων διαρκείας, σημειώνοντας ρεκόρ στο δεύτερο καλοκαίρι επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας σημείωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, στο δεύτερο καλοκαίρι επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγγλικό σύλλογο. Η οικονομική επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως έχει τον ανάλογο αντίκτυπο στον κόσμο του ιστορικού αγγλικού συλλόγου, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του στα εισιτήρια διαρκείας. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει ήδη τις 20.000, σπάζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το εν λόγω «φράγμα», ενώ την περασμένη σεζόν είχε μόλις αγγίξει τα 17.500 μετά το τέλος της χρονικού περιθωρίου.

Η Νότιγχαμ κάνει πρεμιέρα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην Championship, το Σάββατο (4/8, 17:00), με την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ. Στόχο της αποτελεί η άνοδος στην Premier League. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Αΐτορ Καράνκα, είδε να εντάσσονται στο έμψυχο δυναμικό κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο οι Παντιλίμον, Φιγκεϊρέδο, Κόλμπακ, Ζοάο Καρβάλιο, Γκρέιμπαν, Σουντανί, Ντόουσον, Ρόμπινσον, Ζιλ Ντίας και Ντιόγκο Γκονσάλβες, εξ ου και ένας εκ των βασικών λόγων που ο κόσμος της αγγλικής ομάδας υποδέχεται τη νέα αυτή εποχή με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό.

Η σχετική ανάρτηση της Νότιγχαμ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από