«Δεν πωλείται από την Πόρτο ο Ερνάνι»

Ο Ερνάνι φέρεται να υπολογίζεται κανονικά από τον Σέρχιο Κονσεϊσάο εν όψει της νέας σεζόν, συνεπώς η Πόρτο δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον 26χρονο εξτρέμ.

Ο Ερνάνι βρίσκεται στα πλάνα του Σέρχιο Κονσεϊσάο εν όψει της νέας σεζόν και κατά συνέπεια η Πόρτο δεν προτίθεται να πουλήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της O’Jogo.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο 26χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της ΑΕΚ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχαν εκφράσει επίσης η Ρεν, η Λεβάντε, η Ντιναμό Μόσχας, αλλά και ορισμένες ομάδες από την Τουρκία και το Κατάρ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός των «δράκων» βλέπει ως ενεργό μέλος του ρόστερ τον Ερνάνι, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε στον πρόσφατο τελικό του Super Cup Πορτογαλίας απέναντι στην Αβές. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι επιλογές του Κονσεϊσάο για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του είναι περιορισμένες και η Πόρτο δεν σκοπεύει να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Ο Ερνάνι πέρασε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015 – 2016 επί εποχής Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι του 2015. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 20 εμφανίσεις, 1 γκολ και 1 ασίστ με την Γκιμαράες, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από