Ρίγη συγκίνησης στο τελευταίο αντίο του Φερτόνχεν: Η κόρη του κράτησε τον ηλεκτρονικό πίνακα (vid)

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο τελευταίο ματς του Γιαν Φερτόνχεν με την Άντερλεχτ. Η κόρη του έκλεψε την παράσταση με ένα μοναδικό τρόπο.

Ο Γιαν Φερτόνχεν αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τελευταίο ματς της Άντερλεχτ με την Μπριζ. Η κόρη του κέντρισε το βλέμμα των θεατών αφού του επιφύλαξε μια έκπληξη και κράτησε τον ηλεκτρονικό πίνακα  για την πραγματοποίηση της τελευταίας αλλαγής του παίκτη στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 38χρονος οπισθοφύλακας αποχώρησε στο 69ο λεπτό του αγώνα και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα, από τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους του αλλά και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Ροντινέι στο «Buongiorno»: «Μέχρι τα 10 μου έχασα όλη την οικογένειά μου – Ευλογημένος στον Ολυμπιακό» (vids)

Η δημοσίευση για τον Φερτόνχεν

Ο 38χρονος πολυέμπειρος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του ματς υποστήριξε ότι θα προτιμούσε να κλείσει την καριέρα του με νίκη αφού το μεγάλο του αντίο συνοδεύτηκε από ήττα της ομάδας του. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον αποθέωσαν στην τελευταία του εμφάνιση.
Ο διεθνής μπακ έχει γράψει ιστορία και με την Εθνική ομάδα του Βελγίου αφού είχε συμπληρώσει 157 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από