Κύπελλο: Αποκλεισμός-σοκ για την Άιντραχτ, «καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν (vids)

Η κάτοχος του τροπαίου, Αιντραχτ, ηττήθηκε 2-1 από την Ουλμ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου – Ο Λεβαντόφσκι λύτρωσε την Μπάγερν απέναντι στην Ντρόχτερζεν (1-0).

Θύμα έκπληξης έπεσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την ομάδα του Αντι Χούτερ να δέχεται μια σοκαριστική ήττα από την Ουλμ και να βγαίνει από νωρίς εκτός Κυπέλλου. Η κάτοχος του τροπαίου ηττήθηκε με 2-1 και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Η Άιντραχτ είχε δοκάρι στο 37’ με τον Γιόβιτς και στο 48’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κιένλε. Στο 75’ η Ουλμ έκανε το 2-0 με τον Λουξ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90’ με κεφαλιά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Πασιένσια. Η Ουλμ, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου και πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Λεβαντόφσκι έδωσε τη λύση

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχθηκε σήμερα και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ντρόχτερζεν, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 81’ λεπτό, μετά από πάσα του Γκορέτσκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (18/08)

Λινξ-Νυρεμβέργη 1-2
Ρέντνιγκχαουζεν-Δρέσδη 3-2
Έλβερσμπεργκ-Βόλφσμπουργκ 0-1
Ντάσεντορφ-Ντούισμπουργκ 0-1
Βορμς-Βέρντερ Βρέμης 1-6
Ντόχτερζεν-Μπάγερν Μονάχου 0-1
Καϊζερσλάουτερν-Χόφενχαϊμ 1-6
Πφόρτσχαϊμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
Ουλμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από