Γκρόιτερ Φιρτ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2 (παράταση)

Το γκολ του Βίτσελ στο 95΄ που έστειλε το ματς στην παράταση κι εκείνο του Ρόις στην εκπνοή που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, γλύτωσε την Μπορούσια από μεγάλο κάζο κόντρα στην άσημη Γκρόιτερ Φιρτ

Μια ανάσα από το θαύμα έφτασε η  Γκρόιτερ Φιρτ που λίγο έλειψε να αποκλείσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην 1η φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Τη λύση για την πρώην ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έδωσε ο Βίτσελ στο 95ο λεπτό με το γκολ που έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και το έστειλε στην παράταση. Εκεί ήρωας αναδείχθηκε ο Ρόις που έβαλε το γκολ – πρόκριση για την Μπορούσια (2-1)!

Η Γκρόιτερ Φιρτ (2ης κατηγορίας) ευτύχησε να ανοίξει πρώτη το σκορ με το γκολ του Ερνστ στο 77΄ . Κράτησε μάλιστα για σχεδόν 20 λεπτά αυτό το πολύτιμο προβάδισμα που θα της έδινε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Μίλησε όμως η κλάση του Βίτσελ ο οποίος  στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Εκεί η Ντόρτμουντ βρήκε το σωτήριο γκολ της νίκης με τον Ρόις στην εκπνοή (120′) να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 που ανακούφισε τους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Στο βίντεο οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=NqytYFXLQV8

Και τα highligts του αγώνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από