Η Γκρίμσμπι πέτυχε μια από της μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Carabao Cup, όμως δεν είναι όλοι στην ομάδα το ίδιο χαρούμενοι για την πρόκριση.
Η Γκρίμσμπι έγραψε ιστορία στο Carabao Cup, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα της League Two και οι οπαδοί της ζουν πρωτόγνωρες στιγμές, όμως για τον τερματοφύλακα της ομάδας, Κρίστι Πάιμ, η πρόκριση είχε μία γλυκόπικρη γεύση.
Ο 30χρονος γκολκίπερ, φανατικός οπαδός των «Κόκκινων Διαβόλων», δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του παρά τη νίκη της ομάδας του:
Beating Man United was a bittersweet feeling for Grimsby keeper Christy Pym 😅 pic.twitter.com/bAX997UJFw
— ESPN UK (@ESPNUK) August 27, 2025
«Είμαι λίγο έξαλλος γιατί είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι΄ αυτό είναι τόσο ωραίο», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Γκρίμσμπι.
Το αποτέλεσμα ήταν ιστορικό για την Γκρίμσμπι, που απέκλεισε έναν αντίπαλο από την Premier League και γράφει μια από τις μεγαλύτερες σελίδες στην ιστορία της. Παράλληλα, η αφοπλιστική ειλικρίνεια του Πάιμ έφερε χαμόγελα, καθώς κανείς δεν περίμενε να δει έναν τερματοφύλακα να πανηγυρίζει για τη δική του ομάδα και να εκφράζει παράλληλα τη λύπη του για τον αποκλεισμό της αγαπημένης του ομάδας.