«Ο Ιωαννίδης αποφασισμένος να πάρει θέση βασικού στην Σπόρτινγκ»

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βάζει δύσκολα στον Ρουί Μπόρζες.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπαίνει δυνατά στη μάχη για την κορυφή της επίθεσης της Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με την «A Bola», ο Έλληνας διεθνής θέλει να αφήσει πίσω του τον Λουίς Σουάρες και να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της Πορτογαλικής ομάδας.

Ο 25χρονος στράικερ πέρασε ως αλλαγή στο 78’ απέναντι στη Μορεϊρένσε και στο 91’ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα «λιοντάρια», μετά από ασίστ του Άλισον Σάντος. Η εικόνα του προκάλεσε θετικά σχόλια στον πορτογαλικό Τύπο, που βλέπει σε αυτόν έναν παίκτη έτοιμο να πιέσει για φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το limit up, η εκτόξευση των Μουζακίτη, Τζολάκη και η εξέλιξη του «ερυθρόλευκου» ρόστερ

Ο Σουάρες έχει ήδη τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε οκτώ αγώνες, παραμένοντας το φαβορί για την ενδεκάδα. Ωστόσο, ο Ιωαννίδης δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του, παρά το χαμένο έδαφος λόγω της καθυστερημένης άφιξής του στην ομάδα.

«Είμαι τυχερός που έχω δύο φορ τέτοιας ποιότητας», τόνισε μετά το ματς ο Ρουί Μπόρζες, αφήνοντας ανοιχτή τη μάχη ανάμεσα στον Κολομβιανό και τον Έλληνα διεθνή.

Το σχετικό δημοσίευμα της A Bola

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από