Κύπελλο Ουγγαρίας: Ανετη νίκη και πρόκριση για τη Βίντι (vid)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της Τσιγκάντ με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ουγγαρίας - Χούστι και Μιλάνοφ τα γκολ.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τσιγκάντ για τη Βίντι, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League να κερδίζει εύκολα εκτός έδρας με 2-0 και να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ουγγαρίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χούστι και τρία λεπτά αργότερα ο Μιλάνοφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά ο πορτιέρο της Τσιγκάντ, Χράμπινα, ήταν σε μεγάλη μέρα και με εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Η Τσιγκάντ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου και όπως ήταν λογικό η Βίντι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, σφραγίζοντας δια περιπάτου την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

H σύνθεση της Βίντι: Τούβελ, Νεγκό, Φιόλα, Βινίσιους, Χάγκια, Μπέρετς, Πάτκαϊ (74′ Κόβατς), Μιλάνοφ (56′ Ταμάς), Χούστι, Στσέποβιτς (63′ Χάτζιτς), Χότζιτς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=ODJQcDZ4ICc

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από