Επέστρεψε στις νίκες με 4άρα η Ντουντελάνζ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε με 4-1 της Νίντερκορν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ντουντελάνζ το παιχνίδι με την Νίντερκορν, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου, με την προσεχής αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να παίρνει εύκολα τη νίκη με 4-1. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 με την Ρασίνγκ επέστρεψαν στις νίκες και μείωσαν στους 3 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γιόνες Ες, η οποία ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ντουντελάνζ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό με τον Κουτούριερ, Ο Γάλλος μέσος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του. Στο 29’ η Ντουντελάνζ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τουρπέλ. Ο Λουξεμβούργος επιθετικός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού σκόραρε και τρίτο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 42’ ο Κρούσκα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, με τους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να μειώνουν σε 3-1 με τον Χολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές, ήλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μάλιστα στο 70’ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 με σουτ του Τουρπέλ από τα 30 μέτρα.

Οι συνθέσεις:

Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Φαστ, Κρούσκα, Ιμπραϊμοβιτς (72′ Άγκοβιτς), Σινάνι (86′ Πόκαρ), Κουτούριερ, Ντα Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρεμπέι, Μελισέ, Τουρπέλ (83′ Πέρεζ)

Νίντερκορν: Φλάους, Μάρτινς, Κάραγιερ, Χολ, Γκόρμπον, Ραμντένοβιτς, Βόγκελ, Τιλ, Φρανσουά, Ντε Αλμέιδα, Τόρες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από