Φαβορί για τον πάγκο της Χιχόν ο Βίκτορ Σάντσες

Ο πρώην βοηθός προπονητή και τεχνικός του Ολυμπιακού (,μεταξύ άλλων ομάδων), Βίκτορ Σάντσες, είναι μεταξύ των φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός, Βίκτορ Σάντσες, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα είναι εκ των φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Ρούμπεν Μπαράχα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς (3Ι-1Η) και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μιγκέλ Τορεσίγια σκέφτεται τις επιλογές του, με τον Βίκτορ Σάντσες να είναι πρώτος στη λίστα μαζί με τους Φραν Εσκριμπά και Κίκε Σάντσες Φλόρες.

Ο Σάντσες είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού πέρασε από τα μέρη μας σαν ποδοσφαιριστής για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (2006-2007), σαν βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό (2013-2014) αλλά και σαν πρώτος προπονητής στους ερυθρόλευκους, στη σύντομη θητεία του το 2016, όπου άντεξε μόλις δύο ματς.

Τελευταία δουλειά του ήταν στην Μπέτις (11/16 – 5/17) και από τότε ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα 88 ματς που έχει κοουτσάρει επαγγελματικά, έχει συντελεστή νικών μόλις 22.22%  καθώς έχει ρεκόρ 18Ν -33Ι-30 Η.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από