Χαζεύει… κόσμο ο μικρός «μάγος» του Αγιαξ! (vid)

Ο 15χρονος Νατσί Ουνουβάρ είναι ένα από τα «διαμάντια» που έχει στην Ακαδημία του ο Αγιαξ – Στο ματς με την Φέγενορντ έκανε… παπάδες και με ντρίμπλα α λα Ζιντάν «χάζεψε» τους αντιπάλους του.

Ο Αγιαξ την περασμένη Τρίτη ταπείνωσε την Ρεάλ στην Μαδρίτη (1-4) και με μια επική εμφάνιση προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Οι παίκτες του Ερικ Τεν Χαγκ ανέτρεψαν το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού και έκαναν όλη την Ευρώπη να παραμιλάει, γράφοντας με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τα «διαμάντια» του Αίαντα έλαμψαν στο Μπερναμπέου και αποδείχθηκε περίτρανα ότι η ομάδα του Αμστερνταμ διαθέτει μία από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο. Ο Αγιαξ βασίζεται στα τμήματα υποδομής του και όλα αυτά τα χρόνια έχει βγάλει σπουδαίους παίκτες. Αλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι η ακαδημία της ολλανδικής ομάδας είναι γεμάτη… χρυσάφι! Παίκτες που αναμένεται σε λίγα χρόνια να κάνουν τεράστια καριέρα και να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Στην Κ17 του Αγιαξ, λοιπόν, υπάρχει ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο ονομάζεται Νατσί Ουνουβάρ.

Ο 15χρονος τον Ιανουάριο του 2018 προωθήθηκε στην Κ17 του ολλανδικού συλλόγου, ενώ φέτος σε πολλά παιχνίδια έχει παίξει και με την Κ19. Μάλιστα, είχε αγωνιστεί και στα ματς με την ΑΕΚ για το Youth League. Στο πρόσφατο ντέρμπι με την Φέγενορντ, το οποίο ο Αγιαξ κέρδισε με 4-1, ο Ουνουβάρ έκανε… παπάδες, «χαζεύοντας» τους αντιπάλους του.

Σε μία στιγμή «μαγείας» ο 15χρονος μαέστρος έκανε ντρίμπλα α λα… Ζιντάν και πέρασε ανάμεσα από δύο παίκτες της Φέγενορντ, ενώ λίγο αργότερα έβγαλε μια φανταστική κάθετη πάσα με το εξωτερικό φάλτσο! Φοβερά πράγματα από τον μικρό «μάγο» του Αγιαξ. Κρατήστε το όνομά του, θα τον ακούμε συχνά στο μέλλον…

Δείτε το βίντεο με την κάθετη πάσα:

https://www.youtube.com/watch?v=R14pm0w-lPY

Και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπληκτική του ντρίμπλα α λα Ζιντάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από