Στη μεταγραφική λίστα της Σπόρτινγκ ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στη Βίλεμ έχει ξετρελάνει σύμφωνα με τους Πορτογάλους την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την Μπενφίκα να τον παρακολουθεί και αυτή διακριτικά.

Ο Μάριος Βρουσάι του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στη Βίλεμ έχει ξετρελάνει σύμφωνα με τους Πορτογάλους την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 20χρονος  αριστερός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μάριος Βρουσάι, δεν χώραγε στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς το καλοκαίρι και κρίθηκε προτιμότερο να δοθεί δανεικός στη Βίλεμ προκειμένου να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια τουθ και να εξελιχθεί αγωνιζόμενος σε ανδρική επαγγελματική ομάδα.

Εκεί ο νεαρός διεθνής με την Κ-21 της Ελλάδας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, Μετά από ένα πρώτο διάστημα προσαρμογής, είναι εξαιρετικός και έχει πετύχει 5 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 7 ασίστ  στις 19 φετινές του εμφανίσεις.

Ο Βρουσάι και τα πεπραγμένα του δεν περνούν απαρατήρητα. Ο Άγιαξ προφανώς και τον παρακολουθεί μιας και αγωνίζεται στην Eredivisie, αλλά εκτός του Αίαντα τον παρακολουθεί η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η δεύτερη μάλιστα δεν τσεκάρει απλώς την βελτίωσή του αλλά σύμφωνα με την O JOGO, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της πορτογαλικής ομάδας και δεν αποκλείεται να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Ωστόσο ο Βρουσάι βρίσκεται στην Ολλανδία με τη μορφή δανεισμού για ενάμισι χρόνο, μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από