Αναβολή ολόκληρης αγωνιστικής στην Ολλανδία για χάρη του Άγιαξ

Η ολλανδική ομοσπονδία προχώρησε σε αναβολή της αγωνιστικής που είχε προγραμματιστεί 27-28 Απριλίου, ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες του Άγιαξ για τα ματς με την Τότεναμ.

Ο Άγιαξ έχει αναγκάσει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει με την πορεία του στο Champions League και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Αίαντας απέκλεισε και τη Γιουβέντους και στην επόμενη φάση θα συνάντηση την Τότεναμ σε διπλούς αγώνες με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η ολλανδική ομοσπονδία προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Τεν Χαγκ και τα «τρελά» μωρά του Αίαντα αποφάσισε ν’ αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πάει η ομάδα ξεκούραστη στα ημιτελικά απέναντι στα σπιρούνια!

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ όμορφος ο λόγος της παρουσίας του Άγιαξ στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης» δήλωσε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Έρικ Γκουντ.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον συμφωνήσει και η Αστυνομία, όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής που αναβάλετε, θα διεξαχθούν στις 15 Μαϊου.

https://twitter.com/KNVB/status/1118877304371990528

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από