Απίθανη ατάκα παίκτη της Μαγιόρκα: «Με έχει πιάσει από τα αρ@@@α η γυναίκα μου» (pics)

Η Μαγιόρκα επέστρεψε στην La Liga με επική ανατροπή κόντρα στην Λα Κορούνια και ο Λάγκο Ζούνιορ μιλώντας στην «Marca» για το πάρτι που θα ακολουθούσε είπε μια μυθική ατάκα, που μάλλον του ξέφυγε, αναφερόμενος στη σύζυγό του.

Τεράστια ανατροπή πέτυχε η Μαγιόρκα κόντρα στην Λα Κορούνια καθώς στη ρεβάνς του τελικού ανόδου στην La Liga επικράτησε της Λα Κορούνια με 3-0 υπερκαλύπτοντας το 2-0 του πρώτου ματς κι επιστρέφει στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου, έξι χρόνια μετά.

Η χαρά ήταν τεράστια στο στρατόπεδο της Μαγιόρκα με την ομάδα να πηγαίνει να το γλεντήσει μετά το ματς ωστόσο κάποιοι… ξέφυγαν.

Ο επιθετικός της ομάδας, Λάγκο Ζούνιορ, μιλώντας στην εκπομπή «Partizado de Cope» του ραδιοφωνικού σταθμού της «Marca» πάνω στην χαρά του είπε μια απίθανη ατάκα που θα μείνει στην ιστορία:

«Θα γιορτάσω με τους συμπαίκτες μου και τη σύντροφό μου γιατί με έχει… πιάσει απ’ τα αρχ@@@, τέτοιο μαρκάρισμα μόνο ο Σέρχιο Ράμος, δεν με αφήνει ούτε ένα εκατοστό μόνο μου» είπε χαρακτηριστικά ομολογώντας παράλληλα και μια… πικρή για εκείνον αλήθεια.

Δείτε φωτογραφίες της εντυπωσιακής συζύγου του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από