«Ο Ανσαριφάρντ συζητάει με ομάδα από το Κατάρ» (pic)

Ο δημοσιογράφος της «Nottingham Post», Πολ Τέιλορ ανέφερε ότι ο Ιρανός στράικερ ταξιδεύει στο Κατάρ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της αραβικής χώρας, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το όνομά της.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έφυγε από τον Ολυμπιακό με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Ιρανός επιθετικός. Ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών αγωνίστηκε μόλις σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα των Ρεντς, έχοντας απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ σε 313 λεπτά συμμετοχής.

Ο 29χρονος στράικερ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρει χώρο και χρόνο τη νέα σεζόν, με τον δημοσιογράφο της «Nottingham Post», Πολ Τέιλορ, να αναφέρει ότι ο Ανσαριφάρντ ταξιδεύει στο Κατάρ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της αραβικής χώρας, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το όνομά της.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός δημοσιογράφος στην ανάρτησή του για τον Ιρανό στράικερ, ανέφερε: «Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στον δρόμο για το Κατάρ ώστε να διαπραγματευτεί την επικείμενη μεταγραφή του. Η ομάδα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Αλλά ο παίκτης φαίνεται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου».

Δείτε το… τιτίβισμά του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από