«Ενδιαφέρον από Ντενιζλισπόρ για Κοεντράο» (pic)

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η Ντενιζλισπόρ ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ, ο οποίος έχει στο… περίμενε τον ΠΑΟΚ.

Μετά την Πόρτο, μία ακόμα ομάδα φέρεται να μπήκε δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες τα τουρκικά δημοσιεύματα, η Ντενιζλισπόρ ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 31χρονο Πορτογάλο αμυντικό, ο οποίος έχει στο… περίμενε στον ΠΑΟΚ.

Η ιστοσελίδα «denizli24haber.com» τονίζει ότι η ομάδα από τη γειτονική χώρα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ιβηρα μπακ, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το «φλερτ» των δύο πλευρών. Οι Τούρκοι δεν αναφέρουν αν η Ντενιζλισπόρ έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του Κοεντράο ή αν το ενδιαφέρον της παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Στο ρεπορτάζ τους οι Τούρκοι παραθέτουν επίσης το βιογραφικό του Φάμπιο Κοεντράο, τον οποίο τις τελευταίες ώρες οι Πορτογάλοι βάζουν στο στόχαστρο της Πόρτο! Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η πρόταση του Δικεφάλου στον έμπειρο αριστερό μπακ συνεχίζει να υφίσταται, αλλά όσο δεν απαντάει τόσο απομακρύνεται από την Θεσσαλονίκη.

Ο Κοεντράο είχε έρθει στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή, συμφώνησε προφορικά σε όσα τους πρότεινε ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπέγραψε. Ο 31χρονος άσος ζήτησε από τους Ασπρόμαυρους διορία 48 ώρες, η οποία έληξε το βράδυ της Κυριακής και στη συνέχεια ζήτησε νέα διορία δύο ημερών…

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από