Η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Η Στεάουα Βουκουρεστίου, δια στόματος Τζίτζι Μπεκάλι, είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει τη βόμβα» Άρη Σοϊλέδη, φέρνοντας τον παίκτη από την Μποτοσάνι.

Ο Σοϊλέδης, ο οποίος βιώνει δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ώρες, μετά τον θάνατο του αδερφού του, εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια στη γειτονική Ρουμανία.

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει τον αριστερό μπακ της Μποτοσάνι, πραγματοποιώντας την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας. Τα ρουμανικά μέσα, υποστηρίζουν, μάλιστα ότι ο Έλληνας αμυντικός έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες της Μποτοσάνι, έχοντας πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει.

Ο 28χρονος μπακ, αποτέλεσε μέλος του Ολυμπιακού από το 2004 έως και το 2011, αλλά στο μεσοδιάστημα δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό. Το 2014 υπέγραψε στην ΑΕΚ, ενώ μετά από 2 χρόνια μετακινήθηκε στην Ομόνοια της Κύπρου. Από πέρσι ανήκει στην Μποτοσάνι.

Η Στεάουα ψάχνει έναν ακόμα αριστερό μπακ καθώς έχουν τραυματιστεί οι Μοσλίμοβιτς και Σταν που αγωνίζονται στη θέση του, ενώ ο Ζούνιορ Μοράες έχει πωληθεί στην Γκαζιάντεπ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από