Πήρε Σάμπα και έδιωξε Στιλ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε τον Καμερουνέζο, Μπρις Σάμπα από την Καέν, παραχωρώντας δανεικό τον Λουκ Στιλ στην Μίλγουολ.

Ανακατατάξεις στη θέση του τερματοφύλακα για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η διοίκηση της ομάδας απέκτησε από την Καέν, τον Μπρις Σάμπα, έναντι 4 εκατ. ευρώ. Ο 25χρονος δεν έχασε παιχνίδι με την Καέν, έχοντας 38 συμμετοχές με την γαλλική ομάδα. Ο Καμερουνέζος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Την πόρτα της εξόδου αντίθετα είδε ο Λουκ Στιλ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ στη Μίλγουολ, μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Ο 34χρονος τερματοφύλακας έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του για 2,5 χρόνια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μάλιστα είναι η μόνη ομάδα, στην οποία έχει αγωνιστεί ο Άγγλος γκολκίπερ, εκτός του «Νησιού».

Ο Άγγλος δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε, πραγματοποιώντας μόλις 2 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ, ελέω και της παρουσίας του Παντιλίμον. Μετά και την απόκτηση του Μούριτς από την Μάντσεστερ Σίτι, η Φόρεστ θα διαθέτει τρεις πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες.

Η Μίλγουολ είδε τον τερματοφύλακα της, Φρανκ Φίλντινγκ, να αποχωρεί τραυματίας και αποφάσισε να καλύψει το κενό στον «άσσο» με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ για τον Σάμπα:

H ανακοίνωση της αποχώρησης Στιλ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από