«Αγγίζει» Φαλκάο η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού της Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο «προβάρει» την φανέλα της Γαλατασαράι, με τον 33χρονο επιθετικό να αποχωρεί από το «Πριγκιπάτο» έπειτα από έξι χρόνια.

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποτέλεσε μέλος της Μονακό από το 2013 και έπειτα από το διετές πέρασμά του από τις αγγλικές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, επέστρεψε στη Γαλλία το 2016. Με την φανέλα της ομάδας του Ζαρντίμ έχει πετύχει 83 γκολ συνολικά, αλλά φέτος ήταν εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή.

Η Μονακό ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Λυών με 3-0 εντός έδρας, με τον Κολομβιανό να βρίσκεται εκτός αποστολής. Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι ταξίδεψε χτες στο Πριγκιπάτο, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κολομβιανού. Η «Τσιμ Μπομ» προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον 33χρονο, με ετήσιες απολαβές 5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο δύσκολα θα αρνηθεί ο Φαλκάο.

Οι Τούρκοι θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την μεταγραφή, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα. Από την μεριά της η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Φαλκάο, αλλά πρώτα θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Την περσινή σεζόν, ο Κολομβιανός φορ πέτυχε 15 γκολ σε 33 συμμετοχές στην Ligue 1, ενώ συμμετείχε κανονικά στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από