Στο Βέλγιο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (pic)

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Εμάνουελ Εμενίκε προπονείται με τη φανέλα της Βέστερλο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα.

Στον Ολυμπιακό πέρασε και δεν ακούμπησε και γενικότερα η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, όμως συνεχίζει και βρίσκει ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο λόγος φυσικά για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος πέρασε για μισό χρόνο από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα των ερυθρόλευκων και ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Ο νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος είναι 32 χρονών προπονείται με τη Βέστερλο και φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τη βελγική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Ο Εμενίκε που έχει περάσει μεταξύ άλλων πέρα από τον Ολυμπιακό και από της Φενέρ, Σπαρτάκ Μόσχας και Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και η βελγική ομάδα του δίνει την ευκαιρία. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και η λογική λέει ότι ο Εμενίκε θα υπογράψει στη Βέστερλο, με τη φανέλα της οποίας μάλιστα φωτογραφήθηκε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από