Ερυθρός Αστέρας- Μάτσβα Σάμπατς 3-1

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την ουραγό του σερβικού πρωταθλήματος, Μάτσβα Σάμπατς με 3-1, πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με Ολυμπιακό (01/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (01/10, 22:00) με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημα, αφού ξεπέρασε με σκορ 3-1 το εμπόδιο της Μάτσβα Σάμπατς.

Στη νίκη αυτή πρωταγωνιστές ήταν τρεις «Έλληνες», οι οποίοι οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προηγήθηκε 1-0 στο 8′ με τον πρώην επιθετικό του Παναιτωλικού, Τομανέ. Ο Μοχάμεντ Μπεν διαμόρφωσε το 2-0 με τον Μοχάμεντ Μπεν στο 32′ και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς, πετυχαίνοντας το 3-0 στο 37ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Μιχαΐλοβιτς στο 83′. Το τελικό 3-1 έστειλε τον Ερυθρό Αστέρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας το προβάδισμα του ενός πόντου από την δεύτερη Παρτιζάν.

Η ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα: Μπόριαν, Γκάιτς, Μιλούνοβιτς, Ντεγκενέκ, Ρόντιτς, Κάνιας, Βούλιτς, Μπεν, Ίβανιτς, Τομανέ, Πάρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από