Ραούλ Μπράβο: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για τα στημένα»

Ο Ισπανός αμυντικός έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων για πρώτη φορά, μετά τη σύλληψη του τον περασμένο Μάιο.

Ο Ραούλ Μπράβο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψή του, τον περασμένο Μάιο, για σκάνδαλο στημένων αγώνων.

Ο Ισπανός πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο ραδιόφωνο της «Marca», τονίζοντας πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

«Δεν γύρισα να παίξω ποδόσφαιρο για να ξεχάσω. Δεν έφυγα απογοητευμένος από το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα δυσαρεστημένος με δημοσιογράφους και απόψεις ανθρώπων. Δεν με νοιάζει να δώσω μια συγκεκριμένη εικόνα για εμένα. Στην πόλη μου με αγαπούν και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Θέλω και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και θα δείξει ο θεός τι θα γίνει μετά», δήλωσε ο Ραούλ Μπράβο.

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Καταλονία ανέφερε: «Η Καταλονία είναι μέρος της Ισπανίας και είμαι εναντίον της ανεξαρτησίας. Είναι πράγματα που δεν καταλαβαίνω».

Ο Ραούλ Μπράβο συνελήφθη πριν μερικούς μήνες και θεωρήθηκε ο εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και περιμένει την έναρξη της δίκης.

Ο Ισπανός αμυντικός ξαναναγύρισε στο ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή είναι παίκτης – προπονητής της ομάδας της γενέτειράς, UE Gandia, ενώ είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως παίκτης του Άρη στο τέλος της σεζόν 2016-2017.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από