Ποινή μίας αγωνιστικής στον Βαλβέρδε, αντιδράσεις από την Ατλέτικο

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε για το τάκλιν στον Άλβαρο Μοράτα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Δεν άρεσε στους «ροχιμπλάνκος» αυτή η απόφαση.

Το τάκλιν του Φεντερίκο Βαλβέρδε στον Άλβαρο Μοράτα στο 115′ της παράτασης του τελικού του Σούπερ Καπ Ισπανίας, για πολλούς έδωσε το τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι ο Ισπανός επιθετικός εκτός απροόπτου θα πετύχαινε γκολ.

Ο Τσόλο Σιμεόνε, μάλιστα, την ώρα που ο Βαλβέρδε έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου, ουσιαστικά του έδωσε συγχαρητήρια για αυτό το σωτήριο και γενναίο μαρκάρισμα, χτυπώντας τον φιλικά στον σβέρκο. Ο Ουρουγουανός άσος της «Βασίλισσας», που βγήκε και MVP του τελικού, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δέχθηκε με καλή διάθεση αυτή την απόφαση.

Η ποινή μίας αγωνιστικής στον Βαλβέρδε δεν άρεσε καθόλου στους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι ήθελαν να μείνει εκτός δράσης ο νεαρός για περισσότερο καιρό. Η αντίδραση της Ατλέτικο όμως, έρχεται σε αντίθεση με τον Σιμεόνε ο οποίος πιστεύει πως ο Βαλβέρδε έκανε το σωστό. Αυτό που έπρεπε δηλαδή για να νικήσει η ομάδα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από