O Παναγιώτης Ρέτσος στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε μια τόσο καλή σχολή προπονητικής», δήλωσε ο διεθνής άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Εθνικής Ελλάδος.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ακόμα ένα «αστέρι» του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος, λαμβάνει υποτροφία από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Προπονητικής! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Λεβερκούζεν και της Εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτης Ρέτσος, επέλεξε… ΑΛΦΑ για τις σπουδές του και είναι πλέον μέλος της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής «οικογένειας» της χώρας!

Ζωντανό παράδειγμα της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα για τον Αθλητή), ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής δήλωσε αναφορικά με την επιλογή του:

«Βρίσκομαι στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που έχει πάρα πολύ καλή Σχολή Προπονητικής και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ!».

Με την παροχή της εν λόγω υποτροφίας -την οποία παρέδωσε στον Παναγιώτη Ρέτσο ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας– το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία του, «Dual Career Ιn Athletics». Η εν λόγω μεγάλη πρωτοβουλία στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών, μέσω των αθλητικών παραγόντων, της οικογένειας και των ενεργειών της πολιτείας, να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά και μετά τη λήξη της αθλητικής τους θητείας.

Μην περιμένεις τον Σεπτέμβρη! Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου -και με ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ- στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου για Προπονητική, με ένα click: https://www.iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/politismos-athlitismos/proponitis-athlimatwn/!

Ή κλείσε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από