Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 3-4 (vid)

Με μία μυθική εμφάνιση στο «Μπερναμπέου» η Σοσιεδάδ επικράτησε 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey. Τρομερός ο Ισάκ που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ!

Σε ένα απίστευτο, τρομερό και με πολύ σασπένς (μέχρι το φινάλε) ματς, η Σοσιεδάδ έφυγε θριαμβεύτρια από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς επικράτησε 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μέχρι και 1-4(!), αλλά η Ρεάλ πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκανε… ροντέο το ματς, χάνοντας ευκαιρίες και για το 4-4 μάλιστα, που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Και εκεί η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα είχε το προβάδισμα, καθώς η Σοσιεδάδ έμεινε με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις (αποβλήθηκε ο Γκοροσάμπελ).

Ωστόσο, η ισοφάριση δεν έγινε ποτέ και η Ρεάλ μένει έξω από τον πρώτο στόχο της από τις αρχές Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αλεξάντερ Ισάκ της Σοσιεδάδ, με τον Σουηδό επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει μία ασίστ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά αυτό το κατάφερε η Σοσιεδάδ, χάρη στο γκολ του Όντεγκααρντ στο 22′. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Ισάκ στο β’ μέρος πήρε το… όπλο του! Στο 49′ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR για οφσάιντ. Το 2-0 έγινε με γυριστό σουτ του Σουηδού επιθετικού, μετά από πάσα του Μπαρενετσέα. Το 3-0 της Σοσιεδάδ διαμορφώθηκε στο 56′, ξανά από τον Ισάκ, «παγώνοντας» για τα καλά το «Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ έφτασε επιτέλους στο γκολ και μείωσε σε 3-1 με τον Μαρσέλο στο 59′. Η κατρακύλα βέβαια δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φτάσουν και στο 4-1 στο 69′, με τον Ισάκ αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός και να δίνει έτοιμο γκολ στον Μερίνο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάντως είχαμε… θρίλερ! Η Ρεάλ μείωσε σε 4-2 με τον Ροντρίγκο στο 81′ και στο 93′ ο Νάτσο διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Στο 95′ η Σοσιεδάδ έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Γκοροσάμπελ και ο Σέρχιο Ράμος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσει με κεφαλιά. Ωστόσο, ο Ισπανός αμυντικός έκανε φάουλ στην προσπάθειά του να πάρει καλή θέση στην περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αρεολά, Νάτσο, Μιλιτάο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Βαλβέρδε (76′ Ροντρίγκο), Κρόος, Χάμες (45′ Μόντριτς), Μπραχίμ Ντίας (76′ Γιόβιτς), Βινίσιους, Μπενζεμά

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαβέλ. Ελουστόνδο, Λε Νορμάντ, Μονρεάλ, Θουμπελδία, Γιανουζάι (45′ Μπερενετσέα), Όντεγκαρντ (64′ Γκουεβαρά), Μικέλ Μερίνο, Οϊαρθάμπαλ, Ισάκ (70′ Μουνιόθ)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από