Κούτρης: Το συγκινητικό post για τη μητέρα του (pic)

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τη μητέρα του ανέβασε ο Λεονάρντο Κούτρης στο Instagram και ένα μήνυμα για τον τραυματισμό και την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης στάθηκε πάρα πολύ άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει περίπου 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Την Πέμπτη (5/3) ο μπακ της Μαγιόρκα υποβλήθηκε σε επέμβαση για αποκατάσταση του χιαστού του και την Παρασκευή (6/3) έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούτρης ανέβασε φωτογραφία με την μητέρα του στο πλάι του και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά και από σήμερα ξεκινάει η επιστροφή μου !! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας ! Με εσένα πάντα δίπλα μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Πολλοί συμπαίκτες, είτε πρώην είτε νυν, αλλά και αντίπαλοι, έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον Κούτρη. Ποιοι είναι αυτοί; Γκιλιέρμε, Χασάν, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Ομάρ, Σουντανί, Καπίνο, Μπακασέτας, Πασχαλάκης, Χατζηδιάκος, Σιαμπάνης, Σαραμαντάς, Μαυροπάνος, Λυκογιάννης, Κοροβέσης και πολλοί ακόμη!

Δείτε την ανάρτηση του Κούτρη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από