«Ο Μπουά είναι έτοιμος να πάει στην Τουρκία»

Ο πατέρας και μάνατζερ του Κέβιν Μπουά, Άνχελ, φέρεται να δήλωσε στην Τουρκία ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπεσίκτας.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κέβιν Μπουά, ο οποιος το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, εμφανίζουν την Μπεσίκτας οι Τούρκοι στα δημοσιεύματά τους.

Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα το απόγευμα της Πέμπτης (28/5) υπήρξαν δηλώσεις του πατέρα και μάνατζερ του Κέβιν Μπουά, Άνχελ, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι ο 26χρονος είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία.

«Ο Κέβιν είναι έτοιμος να έρθει στην Τουρκία. Δεν θεωρούμε πως θα προκύψει πρόβλημα στο οικονομικό σκέλος», φέρεται να είπε ο Άνχελ Μπουά για τον Κέβιν, ο οποίος αποχωρεί από την Βασιλεία μετά από τέσσερα χρόνια.

Οι Αετοί της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους, είναι έτοιμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Κέβιν Μπουά και να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είναι μια βατή οικονομικά περίπτωση, την οποία έχουν ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι της Μπεσίκτας, με την τούρκικη ομάδα να ψάχνει για ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν μεγάλα συμβόλαια, αλλά έχουν την ποιότητα να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Απομένει να φανεί εάν οι δηλώσεις του Ανχελ είναι αληθινές και αν ο παίκτης είναι κοντά στη μεταγραφή του στην ομάδα της Τουρκίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από