Σκόνδρας : Τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές στη Σκωτία (vid)

«Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών δέχτηκε ο Γιάννης Σκόνδρας για το ξέσπασμα του στο παιχνίδι της Χάμιλτον κόντρα στη Ρος Κάουντι τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Έλληνας μπακ στο εν λόγω παιχνίδι επιτέθηκε και χειροδίκησε εναντίον δύο αντιπάλων του στα αποδυτήρια, ενώ από την οργή του παραλίγο να την πληρώσει και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γκάβιν Ντάνκαν, ο […]

«Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών δέχτηκε ο Γιάννης Σκόνδρας για το ξέσπασμα του στο παιχνίδι της Χάμιλτον κόντρα στη Ρος Κάουντι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Έλληνας μπακ στο εν λόγω παιχνίδι επιτέθηκε και χειροδίκησε εναντίον δύο αντιπάλων του στα αποδυτήρια, ενώ από την οργή του παραλίγο να την πληρώσει και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γκάβιν Ντάνκαν, ο οποίος τον είχε αποβάλει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η τιμωρία του Σκόνδρα αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον τεχνικό της Χάμιλτον, Μάρτιν Κάνινγκ, καθώς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από τις βασικές του λύσεις και τώρα θα τον χάσει για τα επόμενα πέντε παιχνίδια.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει παράλληλα και 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στη Χάμιλτον αγωνίζονται ακόμα δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Γιώργο Σαρρή και Βαλάντη Κοζορώνη, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/1).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από