Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε 1-0 (vid)

Η οικοδέσποινα επικράτησε με 1-0 της Ζιμπάμπουε χάρη στο γκολ του Τρεζεγκέ – Επαιξε ως αλλαγή ο Ουάρντα, στον πάγκο ο Χασάν.

Με πρωταγωνιστή τον Τρεζεγκέ η Αίγυπτος επικράτησε στην πρεμιέρα του Κόπα Αφρικα της Ζιμπάμπουε με 1-0 και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Το γκολ που λύτρωσε τους οικοδεσπότες απέναντι στην μαχητική Ζιμπάμπουε ήρθε στο 41’, μετά την εξαιρετική ενέργεια του Τρεζεγκέ. Ο άσος της Κασίμπασα μπήκε στην περιοχή από αριστερά, χόρεψε δύο αντιπάλους τους και με δυνατό σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ένα γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

Εκτός από το γκολ, η Αίγυπτος είχε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες. Η πρώτη μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μόχσεν έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε συστημένη στο παραθυράκι του πορτιέρο της Ζιμπάμπουε, αλλά ο Σιμπάντα απέκρουσε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σαΐντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδια αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Αμρ Ουάρντα. Ο άσος του ΠΑΟΚ μπήκε στο 71’ στη θέση του Αμπντάλα Αλ Σαΐντ, ενώ ο Χασάν παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=3hjOoM8aQ2Q

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από