Βασικός ο Καμαρά στην ισοπαλία της Γουινέας (vid)

Ο μέσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στο αγώνα της Γουινέας με την Μαδασκάρη (2-2) και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62’, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ναμπί Κεϊτά.

Τον πρώτο του αγώνα στην τελική φάση του Κόπα Αφρικα που διεξάγεται στην Αίγυπτο έδωσε ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, με την Γουινέα, πάντως, να μένει στο 2-2 με την Μαδαγασκάρη και να αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο άσος των Πειραιωτών ξεκίνησε ως βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62’, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ναμπί Κεϊτά. Η Γουινέα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και στο 34’ έκανε το 1-0 με τον Κάμπα. Η Μαδασκάρη στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και στο 49’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αντριαναντενάινα.

Εξι λεπτά αργότερα μάλιστα έκανε την ολική ανατροπή, με τον Αντριαματσινόρο να κάνει το 2-1 για την ομάδα του! Στο 62’ ο Πολ Πουτ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας τον Κεϊτά αντί του Καμαρά και στο 65’ η Γουινέα ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καμάνο.

Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Νιγηρία που κέρδισε με 1-0 το Μπουρουντί. Την επόμενη αγωνιστική η Γουινέα παίζει με τη Νιγηρία και η Μαδασκάρη με το Μπουρουντί.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=ZMSTjV099ig

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από