Βόμβα μεγατόνων: Η Νότια Αφρική απέκλεισε (1-0) την Αίγυπτο! (vid)

Η ομάδα του Στιούαρτ Μπάξτερ επικράτησε με 1-0 της Αιγύπτου και πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα του Κόπα Αφρικα – Επαιξε ως αλλαγή ο Ουάρντα.

Μπαφάνα Μπαφάνα – Φαραώ σημειώσατε 1: Η Νότια Αφρική έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας από το Κόπα Αφρικα την οικοδέσποινα Αίγυπτο.

Η ομάδα του Στιούαρτ Μπάξτερ, η οποία μπήκε από το… παράθυρο στους «16» της διοργάνωσης, επικράτησε με 1-0 της Αιγύπτου του Αμρ Ουάρντα και πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

Το «χρυσό» γκολ που έδωσε την πρόκριση στην Νότια Αφρική πέτυχε ο Τεμπινκόσι Λορτς στο 85ο λεπτό! Ο Λέμπο Μοτίμπα έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά στον συμπαίκτη του, αυτός βγήκε απέναντι από τον Μοχάμεντ Ελ Σεναουί, παράμεινε ψύχραιμος, δεν λάθεψε και έκανε το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Αγκίρε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 1-0 να μείνει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Αμρ Ουάρντα ξεκίνησε το ματς στον πάγκο, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 64’, αντικαθιστώντας τον Αμπντάλα Ελ Σάιντ. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του, πραγματοποιώντας μια ανεμική εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=UeWet3oYDbY

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από