Ριγιάντ Μαχρέζ: Μια χρονιά γεμάτη κούπες!

Με την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα με την εθνική Αλγερίας, ο Ριγιάντ Μαχρέζ αποχαιρέτησε μία ονειρική σεζόν γεμάτη τίτλους.

Η Αλγερία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην κορυφή της Αφρικής, καθώς επικράτησε της Σενεγάλης στον τελικό του Κόπα Άφρικα με 1-0, κατακτώντας το 2ο τρόπαιο της Ιστορίας της.

Ηγέτης της ομάδας, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα μία κούπα στην συλλογή του, τον 5ο του τίτλο την σεζόν 2018-2019.

Ο άσος των «πολιτών» μεταγράφηκε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το περασμένο καλοκαίρι και με το… καλημέρα, κατέκτησε το Κομιούνιτι Σιλντ απέναντι στην Τσέλσι.

Η συνέχεια δόθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Σίτι επικράτησε 4-3 στα πέναλτι της Τσέλσι, κατακτώντας το Λιγκ Καπ. Ακολούθησε ο τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ, όπου οι πολίτες έκοψαν πρώτο το «νήμα» αντί της Λίβερπουλ, τερματίζοντας με 98 βαθμούς.

Η 4η κούπα της σεζόν ήρθε απέναντι στην Γουότφορντ, την οποία σάρωσε στον τελικό του FA Cup με 6-0. Το 5ο και τελευταίο τρόπαιο έμελλε να έρθει με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στην Σενεγάλη πριν από λίγη ώρα.

https://twitter.com/SquawkaNews/status/1152330824907464704

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από