Ένας αμυντικός απέκρουσε το πέναλτι που έδωσε πρόκριση! (vid)

O Ροντρίγκο Σλέγκελ ανέλαβε τον ρόλο του γκολκίπερ στο ματς Ορλάντο Σίτι - Νιού Γιορκ Σίτι και έγραψε ιστορία!

Τα πέναλτι είναι μία ποδοσφαιρική διαδικασία στην οποία μπορεί να ξεχωρίσει ένας τερματοφύλακας. Ή κάποιος ο οποίος κάνει τον τερματοφύλακα λόγω των συνθηκών. Όπως ο Ροντρίγκο Σλέγκελ ο οποίος από αμυντικός και έγινε γκολκίπερ και χάρισε στην ομάδα του μία πρόκριση…

Πριν ο Σλέγκελ φορέσει τα γάντια, η Ορλάντο Σίτι στην οποία ανήκει και η Νιού Γιορκ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 μετά την παράταση και διεκδίκησαν την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play Offs του MLS.

Με το σκορ στο 4-3 στη διαδικασία υπέρ του Ορλάντο, ο κανονικός γκολκίπερ του ο Πέντρο Γκαλές απέκρουσε το πέναλτι του Βαλεντίν Καστεγιάνος. Όμως, ο διαιτητής με τη συμβουλή του VAR, απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Γκαλές επειδή κινήθηκε νωρίτερα από την εκτέλεση και διέταξε την επανάληψη.

Ο Σλέγκελ έβαλε τα γάντια και στο τέταρτο πέναλτι της σειράς και πρώτο δικό του δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ. Όπως και στο πέμπτο και τελευταίο της σειράς.

Όμως, ο «ξαφνικός θάνατος» εξελίχτηκε διαφορετικά… Ο Μπέντζι Μισέλ έδωσε προβάδισμα στο Ορλάντο με 6-5, ο Σλέγκελ απέκρουσε την εκτέλεση του Θοράρινσον και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα εν μέσω αποθέωσης και σε ένα ματς που θα μνημονεύεται!

Δείτε τη διαδικασία και τα χάιλαϊτ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από