Οι Κινέζοι προσφέρουν χρυσάφι για να πάρουν τον Μέσι!

Η κινεζική Χιμπέι προσπαθεί να πείσει τον Λιονέλ Μέσι για να μετακομίσει στην Κίνα και είναι διατεθειμένη να καταβάλει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να βάζει ρήτρα ύψους 700 εκατ. ευρώ. Φαίνεται όμως, αν κρίνει κάποιος από τα σχετικά δημοσιεύματα, πως το συγκεκριμένο ποσό δεν αποτελεί πρόβλημα για την κινεζική Χεμπέι. Το θέμα για την ομάδα της Κίνας είναι να πειστεί ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, να συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Χιμπέι έχει ζητήσει από Λαβέτσι και Μασεράνο να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στην Κίνα, και αν ο Αργεντινός ηγέτης των μπλαουγκράνα πει το ναι, τότε η Χιμπέι είναι διατεθειμένη να δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Χιμπέι είχε προσπαθήσει να δελεάσει τον απόλυτο σταρ της Μπαρτσελόνα, πριν ο Μέσι υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα, καθώς είχε προσφέρει στον Αργεντινό άσο 100 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά η απάντηση που είχε δώσει ο Μέσι ήταν αρνητική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από